Първо посещение

 

Зъболекарският кабинет на Д-р Георги Калоянов осигурява безопасно, внимателно и съвременно лечение на Вас и Вашето семейство. Ние разбираме, че Вие може да изпитвате притеснение при посещението на дентален кабинет и затова нашата практика и персонал полагат допълнителни усилия, за да се чувствате комфортно и уверено при всяко посещение. Като наш пациент, Вие винаги може да разчитате на индивидуални грижи от лекарите и екипа.
Първото посещение при нас е отдадено изцяло на Вашия комфорт, Вашата увереност и Вашето дентално здраве.
Вашето първо посещение в Зъболекарският кабинет на Д-р Георги Калоянов включва:
Снемане на пълно медицинско и стоматологично състояние, прием на лекарствени средства, скорошни хоспитализации и оперативни намеси. Тази информация ще помогне на лекаря да избере най-безопасния и ефективен метод за Вашето лечение.
Рентгенови снимки на зъбите и устата, за да се визуализират костната структура, позицията на непоникнали зъби, деформации, кариес.
Вашият лекар ще се увери за здравето на Вашите зъби и венци, ще провери за начални туморни образувания и първи признаци за развитие на кариес и ще даде съвет за провеждане на необходимото лечение. Заедно ще дискутирате алтернативни методи, както и разходите за конкретния случай.
Редовният преглед и консултация обикновено отнема между 20 и 40 минути. Пациентите биват преглеждани само след предварително насрочен час за посещение. Ако бъдете възпрепятствани и не успеете да спазите насрочения час, моля уведомете ни при първа възможност.